Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: вчора, 12:14
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/10/25/derzhavna-sluzhba-zainjatosti-rozpochinae-navchannja-za-profesieju-tokar-.htm
новини, вчора, 12:14

Державна служба зайнятості розпочинає навчання за професією «Токар»


Жоден механізм не обходиться без деталей, виготовлених на токарному верстаті. Тому професія токаря є однією з найпоширеніших у сфері механічної обробки металів та інших матеріалів. У промисловості та сільськомугосподарстві, в медицині і науковихлабораторіях, у космосі і під водою — всюдислужатьдеталі, зробленіумілими руками токаря, повідомляє Кіровоградський обласний центр зайнятості.


Сьогодні ми пропонуємо вам оволодіти цим перспективним фахом! Державна служба зайнятості розпочинає навчання за професією «Токар» на базі  Одеськогоцентру професійно-технічної освіти. Заняття стартують 1 листопада поточного рокуітриватимуть 5,5 місяців.


Оволодіти професією та розвинути свої здібності допоможуть висококваліфіковані викладачі та майстри центру. Під час навчання слухачі ознайомляться з сучасним обладнанням, інструментами, матеріалами і технологіями, а нерозривний зв'язок теорії і практикидасть змогунабути необхідного досвіду, спеціальних вмінь, досягти високої кваліфікації.


Сьогодні спеціалісти токарної справи вважаються інтелігенцією робочого класу і працюють в усіх галузях господарства, на підприємствах різних форм власності. Потреба у цихфахівцяхпостійна, працевлаштування практично стовідсоткове у всіхкраїнахсвіту, а заробітна плата – висока. Токар –це професіонал, від трудової діяльності якого залежить в тому числі і науково-технічний прогрес в цілому.


Зацікавила інформація і є бажання вчитися? Звертайтеся до фахівців філій обласного центру зайнятості/їхніх структурних підрозділів за місцем вашого перебування.


Контакти тут:http://surl.li/pacfp


Або пишіть нам у Telegram-канал: t.me/dcz_kir


Онлайн-графік формування навчальних груп можна переглянути за посиланням: https://is.gd/A1GYNF



1112Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: