Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: вчора, 16:31
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/10/04/predstavniki-kirovogradschini-viboroli-medali-vseukrainskih-zmagan-zi-sportivnogo-orientuvannja.htm
новини, вчора, 16:31

Представники Кіровоградщини вибороли медалі всеукраїнських змагань зі спортивного орієнтування


Вихованці комунального закладу «Кіровоградський обласний центр туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді» вибороли нагороди щорічних всеукраїнських змагань зі спортивного орієнтування «Голосіївська осінь», які відбулись у Києві - повідомляє Кіровоградська обласна рада. 


У змаганнях, що тривали три дні, взяло участь понад 500 спортсменів із 20-ти регіонів України. Цього року вони проходили у Голосіївському лісі, який відомий своїми глибокими ярами та крутими схилами. За підсумками турніру команда вихованців КЗ КОЦТКЕУМ посіла четверте місце. 


Разом із тим, Вікторія Лимаренко, Марк Сахаров і Віктор Янталець вибороли бронзові нагороди у групах Ж14, Ч14 і Ч12, відповідно. Крім цього, Артем Герус (група Ч12) посів перше місце, а Ростислав Ґава (Ч16) виборов третє місце дисципліни масстарт. 


Збірну КЗ «Кіровоградський обласний центр туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді» до змагань підготували тренери Наталія Кімбірська і Сергій Зарубін.


               

1198Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: