Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 16 вересня, 15:33
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/09/16/na-kirovogradschini-obgovorili-rezultati-sotsialnih-proektiv.htm
новини, 16 вересня, 15:33

На Кіровоградщині обговорили результати соціальних проєктів


Благодійний фонд «Безпечне майбутнє» у партнерстві з Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) звітував про реалізацію спільних соціально-гуманітарних проектів у Кропивницькій, Олександрійській і Новоукраїнській територіальних громадах. До обговорення результатів соціальних проєктів долучились і депутати Кіровоградської обласної ради. 


У своєму зверненні до учасників круглого столу, присвяченому обговоренню проєктів БФ «Безпечне майбутнє» і ЮНІСЕФ на теренах Кіровоградщини, голова постійної комісії з питань бюджету, фінансів та інвестицій обласної ради Сергій Коваленко звернув увагу на актуальність такого напрямку діяльності фонду, як підготовка соціальних працівників для роботи з дітьми. 


Крім того, Сергій Коваленко закликав благодійні організації, соціальні служби та територіальні громади приділити увагу питанню соціалізації школярів – внутрішньо переміщених осіб. 

https://t.me/oblrada_kr/7977

     

694Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: