Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 23 серпня, 16:27
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/08/23/u-kropivnitskomu-z-nagodi-dnja-derzhavnogo-prapora-ukraini-vshanuvali-pam-jat-zagiblih-geroiv.htm
новини, 23 серпня, 16:27

У Кропивницькому з нагоди Дня Державного Прапора України вшанували пам’ять загиблих Героїв


На Меморіальному комплексі «Фортечні вали» відбулися урочистості з нагоди Дня Державного Прапора України. У заході взяли участь керівники області та міста, представники духовенства, влади, силових структур, освітяни, волонтери, військові та мешканці міста.


Начальник Кіровоградської ОВА Андрій Райкович та голова обласної ради Юрій Дрозд вручили родинам загиблих Героїв Ордени «За мужність» ІІІ ступеня. Також було посмертно нагороджено Орденами Богдана Хмельницького ІІІ ступеня, Медалями «Захиснику Вітчизни» та вручено Відзнаки «Орден матері бійця».


Відстоюючи власну незалежність сьогодні, ми убезпечуємо народи Європи, всі цивілізовані народи світу від можливих посягань з боку російського агресора. Віримо, що Державний Прапор України незабаром буде урочисто підійматись разом з прапором Європейського Союзу на території усієї Європи. 


Слава Україні та Слава нашому Державному Прапору!

1386Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: