Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 23 серпня, 15:55
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/08/23/u-kropivnitskomu-z-dnem-derzhavnogo-prapora-ukraini-privitali-junih-uchasnikiv-gromadskih-robit.htm
новини, 23 серпня, 15:55

У Кропивницькому з Днем Державного Прапора України привітали юних учасників громадських робіт


Сьогодні, 23 серпня до Дня Державного Прапору України та напередодні Дня Незалежності України відбулася зустріч з юними учасниками Громадських робіт п’ятої  зміни. 


Ці визначні для кожного українця дати  мають величезне загальнодержавне  значення, виконують функцію єднання нації у найтяжчі моменти. 


Незважаючи на війну і постійні повітряні тривоги діти добровільно допомагають підтримувати рідне місто чистим та охайним. Цього дня кропивницька молодь працювала у сквері Молодіжний, куди під кінець робочого дня до завзятих робітників та їхніх керівників завітав начальник управління молоді та спорту міської ради В’ячеслав Гурський.


- Наш прапор – це символ Свободи і Незалежності, слави і відродження. Під його знаменом багато поколінь українців йшли до проголошення самостійної України. Його барви – блакить неба й зерновий лан символізують велику працю наших людей. Ми, як один вважаємо, що молодь, тобто ви, це майбутнє нашого міста, і  те як ви працюєте – свідчить: Кропивницький в надійних руках. Від імені управління молоді та спорту прийміть щирі вітання з нагоди Дня Державного Прапора і Дня Незалежності України! Ми дякуємо Вам за те що ви дбаєте про привабливість та ошатність рідного міста і тим самим підтримуєте всю Україну.


Усі учасники громадських робіт цього дня отримали завжди бажаний у спеку смаколик - морозиво від ТМ «Ласка».

https://www.facebook.com/krrada.official


1398Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: