Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 23 серпня, 13:59
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/08/23/pratsivniki-kropivnitskih-sportivnih-shkil-vchilisja-gasiti-pozhezhu-ta-rozpiznavati-vibuhovi-predmeti.htm
новини, 23 серпня, 13:59

Працівники кропивницьких спортивних шкіл вчилися гасити пожежу та розпізнавати вибухові предмети


Методично-практичне навчання з питань пожежно-техногенної та мінно-вибухової безпеки організували управління молоді та спорту Кропивницької міської ради спільно з відділом з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення в рамках підготовки до нового навчального року.


Фахівці Головного управління ДСНС України в Кіровоградській області розповіли працівникам чотирьох комплексних дитячо-юнацьких спортивних шкіл міської ради про те, як діяти у випадку виникнення пожежі, як гасити пожежу на початковій стадії за допомогою вогнегасника та підручних засобів, проінформували про засоби пожежогасіння, їх різновиди та функціональне призначення, приділили значну увагу питанню запобігання надзвичайним ситуаціям. Лектори також детально пояснили, як поводитись у випадку виявлення боєприпасів та вибухонебезпечних предметів, продемонстрували макети деяких із них та коротко охарактеризували їхні фактори ураження.


По завершенні теоретичної частини рятувальники провели практичний майстер-клас із використання різних типів вогнегасників. Отримавши необхідні знання, кожен охочий міг сам спробувати загасити уявну пожежу за допомогою вогнегасника.

https://www.facebook.com/krrada.official

     

1404Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: