Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 23 серпня, 15:12
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/08/23/inspektsija-z-blagoustroju-zaklikae-mistjan-navesti-lad-na-prileglih-teritorijah.htm
новини, 23 серпня, 15:12

Інспекція з благоустрою закликає містян навести лад на прилеглих територіях


Уже закінчується літо, а деякі кропивничани досі жодного разу не косили бурʼяни та амброзію полинолисту на своїх прилеглих територіях. Інспекція з благоустрою Кропивницької міської ради нагадує кропивничанам - мешканцям приватного сектора та керівникам підприємств, установ, організацій всіх форм власності, а також орендарям та власникам земельних ділянок, що прилеглі та закріплені території потрібно постійно утримувати в належному стані!


- На жаль, у місті є громадяни, які не знають Правил благоустрою, або не хочуть їх дотримуватись і  регулярно порушують, наприклад: сухе гілля кидають на узбіччя дороги або просто десь на газоні, здійснюють стихійну торгівлю у невстановлених для цього місцях та багато іншого, не замислюючись про наслідки, - зазначає начальник інспекції з благоустрою Олександр Брюховецький. - Памʼятайте, що за порушення Правил благоустрою передбачені штрафні санкції від 340 до 1700 гривень за ст. 152 КУпАП.


Керівник підприємства закликав кропивничан відповідально ставитись до питання благоустрою території міста. Адже всі ми хочемо жити на чистих й затишних вулицях. Тільки разом ми зможемо зробити наше місто кращим!


https://www.facebook.com/krrada.official


     

1411Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: