Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 10 травня, 13:59
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/05/10/na-kirovogradschini-u-ponad-40-gromadah-funktsionujut-politseiski-stantsii.htm
новини, 10 травня, 13:59

На Кіровоградщині у понад 40 громадах функціонують поліцейські станції


Відкриття нового безпекового осередку відбулося вчора, 8 травня, у Верблюзькому сторостинському окрузі Новгородківської територіальної громади, повідомляє Сектор комунікації поліції Кіровоградської області.


Обслуговуватимуть територію Дмитро Гладир та Сергій Ковтун. Правоохоронці пройшли відбір, спеціалізоване навчання, отримали сертифікати іпризначені на посади поліцейських офіцерів громади.


Їм вручили ключі від службових автомобілів, придбаних у рамках меморандуму про співпрацю та партнерство. Забезпечення автотранспортом і обладнання необхідною технікою робочих місць поліцейських, сприятиме ефективному несенню служби та оперативному реагуванню на звернення громадян, надання допомоги у разі потреби. 


Під час заходу керівник поліції області Роман Козьяков та голова громади Олександр Сириця наголосили на важливості співробітництва у питаннях формування безпечного середовища.


«Загалом на Кіровоградщині у 43 громадах вже відкриті поліцейські станції і працюють 69 поліцейських офіцерів громад. Продовжуємо реалізацію проєкту, вдячні представникам громад за підтримку і сприяння у його впровадженні», - зазначив очільник обласного главку відомства.


      


673Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: