Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 9 травня, 09:18
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/05/09/u-kirovogradskii-oblasti-za-dobu-scho-minula-rjatuvalniki-trichi-zaluchalis-na-gasinnja-pozhezh.htm
новини, 9 травня, 09:18

У Кіровоградській області за добу, що минула, рятувальники тричі залучались на гасіння пожеж


Протягом доби, що минула, бійці Кіровоградського гарнізону ДСНС тричі залучались на гасіння пожеж різного характеру. Двічі гасили займання у приватному секторі та одну пожежу на відкритій території.


На вул. Шосейній обласного центру кропивницькі вогнеборці ліквідували займання 10 м2 сміття на відкритій території. 


Крім того, 8 травня о 23:16 до Служби порятунку “101” надійшло повідомлення про пожежу на вул. Зоряній с. Глодоси Глодоської СТГ Новоукраїнського району. Там загорілось 12 м2 покрівлі, 5 м2 домашніх речей та сміття в господарчій споруді на території приватного домоволодіння. О 01:12 новоукраїнські рятувальники ліквідували пожежу.


О 23:11 стало відомо про займання на вул. Івана Олінського обласного центру. Після прибуття на місце виклику було встановлено, що горить 12 м2 покрівлі та перекриття, 14 м2 речей домашнього вжитку в житловому будинку, який не експлуатується. Бійці кропивницького пожежно-рятувального підрозділу о 01:06 ліквідували займання.


Травмованих та загиблих немає. 

        

Причини пожеж встановлюються, повідомляє ГУ ДСНС України у Кіровоградській області.

   

311Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: