Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 8 травня, 10:59
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/05/08/u-kirovogradskii-oblasti-minuloi-dobi-rjatuvalniki-zagasili-chotiri-pozhezhi-na-vidkritih-teritorijah.htm
новини, 8 травня, 10:59

У Кіровоградській області минулої доби рятувальники загасили чотири пожежі на відкритих територіях


Протягом доби, що минула, бійці  Кіровоградського гарнізону чотири рази залучались на гасіння пожеж на відкритих територіях, повідомляє ГУ ДСНС України у Кіровоградській області.


Так, тричі такі займання стались на території Кропивницького району: с. Новопетрівка Соколівської СТГ - 10 м2 сміття, с. Черняхівка Соколівської СТГ - 350 м2 сміття та біля ст. Мажарове м. Кропивницький - 600 м2 сухої трави. 


Крім того, вогнеборці світловодського пожежно-рятувального підрозділу спільно з бійцями місцевої пожежної команди с. Власівка залучались на гасіння пожежі 500 м2 сміття на території сміттєзвалища у с. Павлівка Світловодської МТГ Олександрійського району.


Шановні громадяни! Будьте максимально відповідальні у пожежонебезпечний період, коли суха рослинність спалахує від найменшої іскри, а пожежа може поширитись на великі території, знищуючи все на своєму шляху. Служба порятунку НАГАДУЄ: за спалювання рослинності чи сміття передбачене адміністративне та кримінальне покарання!

    

452Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: