Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 7 травня, 16:44
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/05/07/u-dendroparku-kropivnitskogo-nasmert-rozbilasja-zhinka-jaka-vpala-z-ogljadovogo-kolesa.htm
новини, 7 травня, 16:44

У Дендропарку Кропивницького насмерть розбилася жінка, яка впала з оглядового колеса


У Дендропарку Кропивницького розбилася насмерть жінка, яка впала з оглядового колеса.     


Факт загибелі підтвердила речниця поліції області Віталіна Бевзенко. Суспільне перебуває на місці події, подробиці згодом.


Представниця адміністрації парку, яка відмовилась називати ім'я та прізвище, сказала Суспільному, що надавати коментарі не будуть, допоки не отримають офіційну інформацію від поліції.


Слідчі від коментарів також утримуються.


"Ми з подругою прийшли покататися на атракціоні "Клоун". Як тільки її пристебнули, а мене ще не встигли, почули дуже гучний звук. Спочатку подумали, що це вибух. Почали кричати адміністратори і тоді ми вже побачили, як згодом з'ясувалося, мертву жінку, яка навіть не ворухнулася. Почали збігатися люди, наскільки я зрозуміла, її родичі. Тому я не вважаю, що це було самогубство. Моя подруга прибігла ближче подивитися, як вона сказала-на вигляд жіночці 40-50 років. Потім атракціон закрили", - розповіла Суспільному очевидиця Анастасія.


https://t.me/suspilnekropyvnytskyi/23801

   

1153Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: