Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 6 травня, 13:29
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/05/06/ukrenergo-vidkrivae-novi-profesiini-mozhlivosti-dlja-veteraniv-ta-ihnih-rodin.htm
новини, 6 травня, 13:29

Укренерго відкриває нові професійні можливості для ветеранів та їхніх родин


НЕК «Укренерго»  починає нову  комплексну програму з навчання та працевлаштування ветеранів, ветеранок та членів їхніх сімей «Разом». Програма дасть можливість освоїти нову професію з нуля та стати професійними електромонтерами/електромонтерками з обслуговування підстанцій, повідомляє Кіровоградський обласний центр зайнятості.


Програма створена для людей, які не мають наразі навичок та знань для побудови кар’єри в енергетичному секторі, проте бачать свої перспективи саме у цій галузі. Після завершення курсу його учасники отримають всі необхідні знання та вміння, щоб приступити до нової, дійсно цікавої роботи.


У першу чергу Укренерго запрошує до співпраці мешканців невеликих міст та сіл. Наголошуємо, що крім ветеранів та ветеранок до навчання запрошуються і члени родин військовослужбовців.


Окремо звертаємо увагу, що для участі у програмі не ставляться вимоги до профільної освіти, нинішніх знань з питань енергетики, досвіду роботи, віку чи статі. Головне – мати бажання навчатися та працювати.


Заявки приймаються до 08 травня, початок навчання вже у травні.


Більше деталей про навчання на офіційному сайті НЕК «Укренерго» посилання тут  https://ua.energy/together.html, а також на офіційній сторінціу FB.


Анкета для участі у програмі тут.


НЕК «Укренерго» впроваджує цю освітню ініціативу спільно з Український ветеранський фонд, VeteranHub, Lobby X  та ITC - IsraelTraumaCoalition для швидкої адаптації ветеранів до нових цивільних професій та підтримки їх близьких.



837Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: