Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 30 квітня, 12:58
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/04/30/veterani-ta-veteranki-mozhut-zdobuti-bezoplatne-perenavchannja-na-pratsivnikiv-sotsialnoi-sferi.htm
новини, 30 квітня, 12:58

Ветерани та ветеранки можуть здобути безоплатне перенавчання на працівників соціальної сфери


Ветерани, ветеранки та члени їхніх родин, які шукають роботу, можуть отримати нову спеціальність - соціальний працівник.


Для цього в Державній службі центрів зайнятості існують спеціальні безоплатні курси, повідомляє 

Кіровоградський обласний центр зайнятості.


«Соціальна сфера – це також можливість для ветеранів, ветеранок та членів їхніх родин, де можна працювати і надавати підтримку тим, хто потребує. Адже соціальний працівник – це не лише фахівець, який може допомогти з  програмами Служби зайнятості, виплатами фінансової допомоги, безоплатною практичною допомогою та медичними послугами. Але й людина, наділена емпатією», – сказала під час семінару з питань перекваліфікації та працевлаштувань ветеранів та ветеранок заступник Міністра соціальної політики Уляна Токарєва


За словами заступника Міністра, не варто забувати і про соціальний захист чи соціальні послуги, коли мова йде про розвиток бізнесу чи працевлаштування.


Достатня кількість добре підготовлених і емпатійних соціальних працівників у громадах – це крок до успішної адаптації учасників бойових дій до мирного життя.


Потрібна консультація? Телефонуйте на «гарячу лінію» Кіровоградського обласного центру зайнятості (044) 244 94 92 або 0800 600 408.



444Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: