Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 30 квітня, 09:48
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/04/30/u-dobrovelichkivtsi-na-kirovogradschini-startue-nabir-na-bezkoshtovni-kursi-angliiskoi-movi-dlja-pidlitkiv.htm
новини, 30 квітня, 09:48

У Добровеличківці на Кіровоградщині стартує набір на безкоштовні курси англійської мови для підлітків



В освітньо-культурному просторі Гончаренко центр Добровеличківка запустили набір на безкоштовні курси англійської мови для дітей та підлітків віком від 11 до 14 років. Заняття будуть відбуватися щотижня, а програма розрахована на тих, хто тільки починає вивчення мови. 


Як розповів директор простору в Добровеличківці Роман Холін, цей курс — можливість для дітей розпочати свою мовну подорож та вивчати англійську мову з нуля. 


«Програма курсу створена таким чином, аби зробити навчання для дітей не лише ефективним, а й веселим: інтерактивні вправи, просте пояснення складних граматичних конструкцій та багато розмовної практики. Обіцяємо: кожне заняття буде цікавим та захоплюючим», — діляться директор простору.


Організатори також додають: заняття будуть проводити щопонеділка та щосереди  о 17:00. Після завершення курсу діти отримають сертифікати про навчання, які підтвердять опанування мови на базовому рівні. 


Зареєструватися на курс можна за цим посиланням. Заняття розраховані на дітей та підлітків віком від 11 до 14 років, а проводитимуть навчання на базі Гончаренко центру Добровеличківка за адресою вул. Поповича, 13. 


Додамо, Гончаренко центр – найбільша недержавна всеукраїнська мережа безкоштовних освітньо-культурних та волонтерських просторів, заснована у 2021 році. Головна ціль проєкту – надихати та надавати необхідні знання людям будь-якого віку для покращення їхнього майбутнього. 


563Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: