Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 29 квітня, 14:15
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/04/29/na-kirovogradschini-politseiski-vikrili-dvoh-mistsevih-zhiteliv-prichetnih-do-zbutu-narkotikiv.htm
новини, 29 квітня, 14:15

На Кіровоградщині поліцейські викрили двох місцевих жителів, причетних до збуту наркотиків


Протиправну діяльність зловмисників припинили співробітники Новоукраїнського районного відділу та управління боротьби з наркозлочинністю поліції області.


Правоохоронці провели санкціоновані обшуки домоволодінь та автомобіля, у результаті чого виявили і вилучили рослини конопель, подрібнену наркотичну речовину, зерна нарковмісних рослин, приладдя для вживання наркотиків,набої різного калібру, сигнальну ракету, димову шашку, гладкоствольну мисливську рушницю та грошові кошти.


Вилучене направлено на проведення дослідження. Розслідування проводиться за ч. 2 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання - позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.


За матеріалами Новоукраїнського районного відділу поліції Кіровоградської області


700Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: