Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 2 квітня, 11:45
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/04/02/u-kirovogradskii-oblasti-za-dobu-scho-minula-rjatuvalniki-likviduvali-chotiri-pozhezhi-riznogo-harakteru.htm
новини, 2 квітня, 11:45

У Кіровоградській області за добу, що минула, рятувальники ліквідували чотири пожежі різного характеру


1 квітня о 08:42 до Служби порятунку “101” надійшло повідомлення про пожежу на вул. Вадима Харті с. Великі Трояни Благовіщенської МТГ Голованівського району. Після прибуття на місце виклику було встановлено, що горить 2 м2 речей домашнього вжитку та перекриття даху житлового будинку на території приватного домоволодіння. О 09:19 спільними зусиллями благовіщенських вогнеборців та місцевої пожежної команди с. Йосипівка пожежу було ліквідовано.


О 13:37 стало відомо про займання на вул. Таврійська м. Олександрія. Там загорівся моторний відсік легкового автомобіля Daewoo Nexia в гаражі на території приватного домоволодіння. На пожежі працювали олександрійські рятувальники, які о 13:49 загасили займання.


О 16:02 надійшло повідомлення про те, що на території приватного домоволодіння по вул. Перемоги с. Мала Ганнівка Устинівської СТГ Кропивницького району горить 1,5 т соломи та 20 м2 покрівлі господарчої споруди. О 19:15 пожежу ліквідували бійці устинівського підрозділу.


Вже 2 квітня о 03:50 стало відомо, що на вул. Княгині Ольги селища Голованівськ виникла пожежа. Там загорівся 1 м2 електролічильника та електропроводки житлового будинку. Голованівські рятувальники о 04:24 ліквідували займання.


В усіх випадках травмованих та загиблих немає.


Причини пожеж встановлюються, повідомляє ГУ ДСНС України у Кіровоградській області.

         

1059Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: