Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 14 січня 2022
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2022/01/14/naperedodni-vodohrescha-rjatuvalniki-nagadali-gromadjanam-pravila-bezpeki-na-vodoimah-foto-.htm
новини, 14 січня 2022

Напередодні Водохреща рятувальники нагадали громадянам правила безпеки на водоймах (ФОТО)


З метою недопущення загибелі людей на водоймах Кіровоградщини рятувальники разом з правоохоронцями патрулюють місця масової риболовлі а також проводять з перехожими бесіди щодо небезпеки виходу на тонку кригу. Зокрема, 14 січня у селищах Вільшанка і Голованівськ та у місті Гайворон Голованівського району організатори рейдів перевірили, як реагують громадяни на заклики Служби порятунку не виходити на кригу, нагадали правила безпеки та роздали листівки. Особливу увагу фахівці пожежно-рятувальної служби приділили дітям, для яких замерзла водойма – найкраще місце для розваг. Рятувальники поцікавились, чи вони завжди попереджають дорослих, що йдуть на лід, розповіли про ризик та небезпеку, яка підстерігає їх на кризі, про наслідки необережності та зухвалості, нагадали основні правила безпеки, повідомляє ГУ ДСНС України у Кіровоградській області.


Невдовзі українці святкуватимуть Хрещення Господнє. Тож у спілкуванні з громадянами рятувальники наголосили на питанні безпеки під час здійснення хрещенських обрядів та закликали бути обережними й не ризикувати життям і здоров’ям. 


Служба порятунку вкотре звертається до громадян: щоб уникнути біди, не виходьте на лід! Не дозволяйте дітям самим без нагляду гратися біля водойм або виходити на лід!

                     

876Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: