Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 23 грудня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/12/23/vidbulos-zasidannja-robochoi-grupi-z-provedennja-analizu-efektivnogo-vikoristannja-zemel-na-teritorii-kirovogradschini.htm
новини, 23 грудня 2021

Відбулось засідання робочої групи з проведення аналізу ефективного використання земель на території Кіровоградщини


21 грудня в обласній державній адміністрації відбулось засідання робочої групи з проведення аналізу ефективного використання земель на території Кіровоградської області.


Під час засідання було розглянуто питання щодо детинізації використання земель на території області.


На заході були присутні представники державних установ, Аграрної Ради Кіровоградщини, Головного управління статистики у Кіровоградській області, Головного управління Держгеокадастру України в області, а також керівництво та фахівці департаменту агропромислового розвитку обласної державної адміністрації.


Від податкової служби області у засіданні прийняли участь начальник управління податкового адміністрування фізичних осіб Головного управління ДПС у Кіровоградській області Інна Твердохліб та начальник управління податкового адміністрування юридичних осіб ГУ ДПС в області Павло Козін.


Посадовці більш детально зупинилися на питаннях декларування доходів одноосібниками, платі за землю з юридичних осіб та погашенні податкової заборгованості.


Засідання пройшло у формі дієвого діалогу та ефективної співпраці з органами виконавчої влади та представниками агропромислового комплексу регіону.



1300Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: