Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 23 грудня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/12/23/ponad-50-mln-grn-vidilila-oblasna-rada-na-remonti-i-osnaschennja-internatnih-zakladiv.htm
новини, 23 грудня 2021

Понад 50 млн грн виділила обласна рада на ремонти й оснащення інтернатних закладів


Обласна рада проголосувала за виділення 51,4 мільйона гривень на ремонти й оснащення інтернатних закладів Кіровоградщини на сесійному засіданні сьогодні, 23 грудня, повідомляється на сторінці облради у Фейсбук.


Кошти передбачені в програмі зміцнення матеріально-технічної бази інтернатних закладів до 2025 року.


Зокрема, у 2022 році програма передбачає проведення капітальних ремонтів у 12-х пансіонатах та інтернатах на суму 40,7 мільйона гривень, придбання обладнання для соцзакладів загальною вартістю 7,6 мільйона гривень і забезпечення їх засобами пожежної безпеки на 3 мільйони гривень.


«Ми маємо 12 відповідних соціальних закладів, у яких тривалий час не проводились ремонти та не оновлювалась матеріальна база. Для нас важливо, щоб підопічні у таких закладах мали все необхідне для комфортних умов проживання. Я вдячний колективам за самовіддану роботу та професіоналізм», - зауважив перший заступник голови обласної ради Юрій Семенюк.


Програма зміцнення матеріально-технічної бази інтернатних закладів розрахована до 2025 року з загальною сумою видатків 194 мільйони 152 тисячі гривень.


Як уже повідомлялося, на поповнення бібліотечних фондів Кіровоградщини новою україномовною літературою залучать один мільйон гривень з обласного бюджету у 2022 році.


1160Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: