Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 22 грудня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/12/22/rjatuvalniki-nagadujut-gromadjanam-jak-bezpechno-obigrivati-oselju-ta-svjatkuvati-novii-rik-foto-.htm
новини, 22 грудня 2021

Рятувальники нагадують громадянам, як безпечно обігрівати оселю та святкувати Новий рік (ФОТО)


21 грудня працівники районного управління ГУ ДСНС у Кіровоградській області спільно із працівниками соціальних служб та поліції громади провели профілактичне відпрацювання житлового сектору найбільшого села Новгородківської територіальної громади - Верблюжки.  Свою увагу організатори рейду зосередили на громадянах із так званої категорії ризику: самотніх людях похилого віку, інвалідах, громадянах, які перебувають у складних життєвих обставинах, багатодітних родинах, повідомляє ГУ ДСНС України у Кіровоградській області.

 

Спілкуючись із верблюжанами, рятувальники зробили наголос на питаннях безпечного користування приладами обігріву та пічним опаленням. Порадили, ні в якому разі не обігрівати помешкання конфорками та духовкою газової плити, не користуватися саморобними електроприладами, при проведенні будь-яких господарчих робіт суворо дотримуватись правил пожежної безпеки. До початку опалювального сезону обов’язково перевіряти справність електрообігрівачів, стан печей, грубок, димарів, вчасно трусити сажу, замазувати тріщини, ремонтувати обладнання, ситематично перевіряти стан електромережі, стежити, щоб приміщення добре провітрювалися і повсякчас дотримуватися правил пожежної безпеки. 


Вже не за горами новорічні свята, тож фахівці Служби «101» дали декілька порад, як уникнути прикрих випадків при встановленні та облаштуванні ялинки, використанні гірлянд, відкритого вогню та піротехнічних виробів. Під час проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи громадянам було вручено листівки застерігаючого змісту про безпеку в опалювальний період та під час зимових свят. 

                     

524Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: