Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 21 грудня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/12/21/sposterigaemo-pozitivnu-dinamiku-u-znizhenni-zahvorjuvanosti-na-koronavirus-na-kirovogradschini-operchuk.htm
новини, 21 грудня 2021

Спостерігаємо позитивну динаміку у зниженні захворюваності на коронавірус на Кіровоградщині - Оперчук


Сьогодні, 21 грудня, під час онлайн-наради з головами ОТГ та РДА головна державна санітарна лікарка Кіровоградщини Надія Оперчук повідомила про поточну епідеміологічну ситуацію з поширенням коронавірусної інфекції в області, інформує сайт ОДА. 


За її словами, епідситуація з коронавірусом в Кіровоградський області проходить процес стабілізації – спостерігається зниження кількості реєстрації щоденного захворювання на COVID-19, як серед дорослих, так і серед дітей.


«Позитивна динаміка не лише у зменшенні кількості реєстрації нових випадків захворювання щодня, а й у зниженні рівня госпіталізації пацієнтів з підозрами та з підтвердженими випадками хвороби», - повідомила Надія Оперчук.


За інформацією головної санітарної лікарки області, також позитивна динаміка прослідковується у зниженні завантаженості ліжок з киснем в опорних лікувальних закладах. Рівень госпіталізації на сьогодні - 31,1% на 100 тисяч населення, якщо порівняти аналогічним показником за минулий тиждень – він на 18% нижчий. Завантаженість ліжок з киснем на сьогодні – 40,7%.


«За останню добу зареєстровано 52 випадки захворювання на коронавірус, одужали 286 пацієнтів. Летальних випадків – 11, жоден померлий не був щеплений від COVID-19. Переважна більшість пацієнтів, які, на жаль, померли – це люди старші 65 років, які мали тяжкі ускладнення через хронічні хвороби, або пізно звертались за медичною допомогою», - додала Надія Оперчук.


636Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: