Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 21 грудня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/12/21/maizhe-70-mln-z-oblasnogo-bjudzhetu-zaluchat-na-rozvitok-fizichnoi-kulturi-ta-sportu-na-kirovogradschini.htm
новини, 21 грудня 2021

Майже 70 млн з обласного бюджету залучать на розвиток фізичної культури та спорту на Кіровоградщині


Майже 70 мільйонів гривень із обласного бюджету залучать на розвиток фізичної культури та спорту на Кіровоградщині у 2022 році. Про це йдеться у відповідній обласній програмі, яку погодила постійна комісія облради з питань освіти, науки, культури, туризму, спорту, у справах сім'ї, молодіжної політики, 20 грудня, інформує сайт облради.


Найбільше коштів, а саме 44 мільйони гривень, депутати планують передбачити на роботу дитячо-юнацьких спортивних шкіл, в тому числі школи олімпійського резерву та обласної школи вищої майстерності – 6,1 мільйона гривень.


Ще майже 10 мільйонів - на підготовку спортсменів та участь у змаганнях олімпійського, неолімпійського, паралімпійського та дефлімпійського руху.


У наступному році програма також передбачає залучення державних коштів - 79 мільйонів гривень і фінансування з бюджетів територіальних громад - 82 мільйони гривень.


Водночас у програмі йдеться про завершення капітального ремонту СДЮШОР «Надія» та будівництво бейсбольного стадіону, а також облаштування багатофункціональних спортивних майданчиків.


Обласна цільова програма розвитку фізичної культури і спорту розрахована до 2028 року.


Депутати розглянуть програму на сесії 23 грудня.


759Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: