Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 20 грудня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/12/20/vidbulos-chergove-zasidannja-agrarnoi-radi-kirovogradschini.htm
новини, 20 грудня 2021

Відбулось чергове засідання Аграрної ради Кіровоградщини


Наприкінці минулого тижня в приміщенні Кіровоградської обласної державної адміністрації відбулося чергове засідання Аграрної ради під головуванням голови облдержадміністрації Марії Чорної. У заході взяли участь керівники та спеціалісти сільськогосподарських агроформувань різних форм власності, департаменту агропромислового розвитку ОДА, територіальних органів міністерств та відомств. Долучився до засідання і заступник начальника Головного управління ДПС у Кіровоградській області Сергій Колотуха.


Під час заходу серед інших були розглянуті питання пов’язані із реєстрацією податкових накладних, ліцензуванням місць для зберігання пального та запровадження мінімального податкового зобов’язання, повідомляє  Головне управління ДПС у Кіровоградській області.


Засідання було побудоване у форматі жвавого діалогу, де кожен представник аграрного сектору мав можливість не лише озвучити нагальні проблеми своєї діяльності, а й звернутися з питаннями до керівників обласних органів влади. Що стосується питань, які стали предметом розгляду на засіданні Аграрної ради, Сергій Колотуха пояснив як особливості процедури розблокування податкових накладних, так і законодавчі аспекти щодо ліцензування місць для зберігання пального та запровадження мінімального податкового зобов’язання відповідно до прийнятого Верховною Радою України закону «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо забезпечення збалансованості бюджетних надходжень».


«Подібні заходи надзвичайно необхідні для нашого аграрного регіону, а податкові органи області завжди готові до діалогу та ефективної співпраці», - зазначив заступник начальника ГУ ДПС в області Сергій Колотуха.



455Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: