Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 20 грудня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/12/20/dojariv-ta-robitnikiv-po-dogljadu-za-tvarinami-potrebujut-robotodavtsi-na-vilshanschini.htm
новини, 20 грудня 2021

Доярів та робітників по догляду за тваринами потребують роботодавці на Вільшанщині


Вакансії дояра та робітника по догляду за тваринами пропонували під час міні-ярмарку, що відбувся у Вільшанській районній філії обласного центру зайнятості. Цих працівників наразі потребує Фермерське господарство «Алєкс-Ко», що спеціалізується на вирощуванні великої рогатої худоби та виробництві молочних продуктів. Про це повідомляє Н. Танькова, заступник начальника відділу надання соціальних послуг Вільшанської районної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості


Керівник господарства Олексій Драганов детально розповів шукачам роботи про умови праці на підприємстві, обов’язки працівників, рівень заробітної плати, графік роботи та соціальні гарантії.


Безробітні мали нагоду поспілкуватись безпосередньо з керівником господарства, дізнатись усі нюанси роботи підприємства, а також отримали відповіді на запитання, що їх цікавили.


Фахівці центру зайнятості створили всі умови для того, щоб роботодавець та безробітні мали можливість поспілкуватись, адже міні-ярмарок вакансій ефективно сприяє прямому контакту тих, хто пропонує роботу, і тих, хто її шукає.


Перспективою працевлаштування зацікавились четверо безробітних, яких запрошено на співбесіду безпосередньо до роботодавця для ознайомлення з умовами праці та подальшим працевлаштуванням.



455Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: