Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 17 грудня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/12/17/u-kropivnitskomu-rjatuvalniki-privitali-litseistiv-iz-priideshnim-dnem-svjatogo-mikolaja-foto-.htm
новини, 17 грудня 2021

У Кропивницькому рятувальники привітали ліцеїстів із прийдешнім Днем Святого Миколая (ФОТО)


Рятувальники Кіровоградської області продовжують творити дива для дітей, а також традиційно, напередодні Дня Святого Миколая, Новорічних, Різдвяних свят та зимових канікул, проводять у закладах загальної освіти розважальні й навчальні заходи з безпеки життєдіяльності. Адже змалечку діти повинні усвідомлювати, що будь-яке свято може вмить затьмарити небезпечна ситуація і кожен має знати, як не допустити біди, повідомляє ГУ ДСНС України у Кіровоградській області.


Сьогодні, 17 грудня, фахівці Служби порятунку завітали до комунального закладу «Ліцей «Сокіл» міської ради міста Кропивницького». Рятувальники підготували для школярів пізнавальну програму, але не забули і про смачні подарунки від Святого Миколая.


Від імені великого колективу рятувальників Кіровоградщини начальник Головного управління Віталій Миронюк побажав дітям усього найкращого в житті, успіхів у навчанні та міцного здоров’я, а ще закликав бути уважними й обережними, дотримуватись правил безпеки та відповідально ставитись до власного життя і здоров’я.


Проте не лише «солодким» дарункам раділи діти, адже для них була підготовлена традиційна навчально-розважальна програма: конкурси, змагання, загадки з правил безпеки життєдіяльності у рамках акції «Запобігти. Врятувати. Допомогти» й, звісно, додаткові призи за кмітливість та активність.


               

688Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: