Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 17 грудня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/12/17/tsilesprjamovano-pratsjuemo-u-naprjamku-minimizatsii-pozhezh-u-zhitlovomu-sektori-mironjuk.htm
новини, 17 грудня 2021

Цілеспрямовано працюємо у напрямку мінімізації пожеж у житловому секторі - Миронюк


16 грудня начальник Головного управління ДСНС в області полковник служби цивільного захисту Віталій Миронюк взяв участь у телепрограмі «Від першої особи» телерадіокомпанії «TTV». 


У студії інформаційно-аналітичної програми Віталій Миронюк підняв актуальне питання: як запобігти загибелі людей внаслідок пожеж у житловому секторі. Традиційно з початком зими та опалювального сезону в межах країни різко зросло число займань в оселях громадян і кількість загиблих. Статистика, яку озвучив керівник Служби порятунку Кіровоградщини, на його думку, свідчить про необхідність негайного напрацювання дієвого механізму захисту людей. Визначивши на Кіровоградщині найбільш уразливі з точки зору пожежної небезпеки категорії громадян, рятувальники разом із представниками місцевої влади, соціальними службами, поліцією проводять цілеспрямовану роботу щодо роз’яснення правил пожежної безпеки, допомагають виявити прогалини в захисті оселі від пожеж та навчають, як не допустити нещасних випадків, пов’язаних із пожежами. «Ми маємо амбітну мету – якнайскоріше взяти під контроль стан пожежної безпеки в оселях усіх громадян визначеної категорії», - зазначив Віталій Миронюк.


Крім того, скориставшись можливостями телебачення, начальник Головного управління звернувся до громадян з проханням відповідально ставитись до власної безпеки та повсякчас дбати про захист свого життя, майна та оселі від пожеж, повідомляє ГУ ДСНС України у Кіровоградській області.


959Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: