Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 17 грудня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/12/17/kirovogradski-sportsmeni-rjatuvalniki-viboroli-druge-mistse-u-zmagannjah-z-futzalu-sered-silovih-struktur-foto-.htm
новини, 17 грудня 2021

Кіровоградські спортсмени-рятувальники вибороли друге місце у змаганнях з футзалу серед силових структур (ФОТО)


17 грудня у м. Кропивницький відбулись змагання з футзалу серед представників силових структур області. Це заключні змагання за програмою «Динаміада-2021», повідомляє ГУ ДСНС України у Кіровоградській області.


Нашу команду представили 10 рятувальників: Трембич Олександр, Тимошенко Олександр, Джабнідзе Давид, Тимофієнко Сергій, Візер Богдан, Романов Дмитро, Слівченко Олександр, Яценко Андрій, Ковальов Дмитро, Кравченко Євгеній. 


Усього у турнірі взяли участь 7 найсильніших команд області.


У результаті запеклої та видовищної боротьби наша команда посіла друге місце, поступившись у фіналі футболістам ГУ НП в області. Третє місце виборола команда патрульної поліції.


Тренер команди Олег Твердоступ відзначив, що боротьба тривала на рівних, команда змагалась достойно, враховуючи, що довелось протистояти таким сильним суперникам, та кожен спортсмен вніс вагомий вклад у перемогу команди. 


Колектив ГУ ДСНС в області щиро вітає наших колег, які протягом усього спортивного року надзвичайно гідно захищали честь Служби порятунку Кіровоградщини у всіх змаганнях. Пишаємось нашими хлопцями!


А попереду – визначення переможців «Динаміади-2021». Тож, бажаємо нам усім перемоги!


         

802Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: