Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 16 грудня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/12/16/zasidannja-regionalnoi-radi-profesiino-tehnichnoi-osviti-vidbulosja-v-oblderzhadministratsii.htm
новини, 16 грудня 2021

Засідання Регіональної ради професійно-технічної освіти відбулося в облдержадміністрації


У вівторок, 14 грудня, під головуванням заступника голови Кіровоградської ОДА Андрія Лісоти відбулось засідання Регіональної ради професійно-технічної освіти, інформує сайт ОДА. 


У засіданні взяли участь директори професійно-технічних закладів області, представники департаменту освіти і науки ОДА, обласного центру зайнятості та фахівці з питань кадрового забезпечення.


Зокрема, члени Регіональної ради заслухали інформацію про стан та тенденції кадрового забезпечення Кіровоградської області, актуальні професії на зареєстрованому ринку праці.


Окремо зупинились на питанні показників замовлення прийому та випуску за регіональним замовлення у 2021 році на підготовку кваліфікованих робітників закладами професійної освіти та фахової передвищої освіти, які фінансуються з обласного бюджету.


«В області працює 13 училищ, у них навчається близько 5 тисяч учнів. На 2021 рік план регіонального замовлення складав 1818 осіб, фактично було набрано 1742 учні, виконання замовлення склало 96%. Цього року вже традиційно топовими професіями, які характерні для нашого регіону , і на які заклади мали найбільшу кількість замовлень є трактористи, кухарі, зварники, муляри, слюсарі», - повідомив заступник директора департаменту освіти та науки ОДА Володимир Таборанський.


Також присутні обговорили і проектні показники регіонального замовлення у 2022 році.


657Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: