Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 16 грудня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/12/16/vihovantsjam-ditjachogo-budinku-nash-dim-u-kropivnitskomu-vidremontuvali-odin-iz-zhitlovih-korpusiv.htm
новини, 16 грудня 2021

Вихованцям дитячого будинку «Наш дім» у Кропивницькому відремонтували один із житлових корпусів


В одному із двох корпусів  дитячого будинку «Наш дім», що розташований на Студентському бульварі у Кропивницькому завершився поточний ремонт, інформує сайт КМР. 


За кошти міського бюджету тут встановлено 27 енергоефективних радіаторів, адже приміщення повністю опалюється електричною системою, замінено металопластикові двері, міжкімнатні двері, оновлено освітлення, косметично відремонтували і кімнати вихованців. Загальний кошторис виконаних робіт становить 308,945 тис. грн.


За словами директорки закладу Наталії Вінницької, внутрішня атмосфера приміщення змінилася на краще, адже головна мета проєкту – створити справжні сімейні, домашні умови для проживання та виховання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.


Наразі в комунальному закладі «Дитячий будинок «Наш дім» Кропивницької міської ради» виховується 16 дітей віком від 8 до 18 років.


505Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: