Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 29 жовтня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/10/29/z-kirovogradschini-primusovo-povernetsja-do-virmenii-nevregulovanii-migrant.htm
новини, 29 жовтня 2021

З Кіровоградщини примусово повернеться до Вірменії неврегульований мігрант


Працівники Світловодського відділу Управління Державної міграційної служби виявили 22-річного громадянина Республіки Вірменія без документів, які б підтверджували легальність його перебування в Україні, повідомляє Управління ДМС у Кіровоградській області.


Фахівці з'ясували, що іноземець прибув у березні 2021 року до свого родича громадянина України і проживав в одному із сіл. З часу закінчення легального терміну для узаконення свого подальшого перебування в Україні чоловік до підрозділів Міграційної служби області не звертався. Неврегульованого мігранта було притягнуто до адмінвідповідальності за ч. 1 ст. 203 КУпАП, накладено штраф у розмірі 1700 грн та прийнято рішення про його примусове повернення до країни походження. Оштрафовано і приймаючу сторону - громадянина України за невжиття заходів до забезпечення своєчасної реєстрації іноземця.


З початку року працівники підрозділів Міграційної служби області прийняли 111 рішень про примусове повернення іноземних громадян.


340Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: