Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 29 жовтня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/10/29/vaktsinovani-politseiski-na-patruljuvanni-matimut-spetsznachki-klimenko.htm
новини, 29 жовтня 2021

Вакциновані поліцейські на патрулюванні матимуть спецзначки – Клименко


ФОТО НАЦПОЛІЦІЇ


80% працівників поліції вакциновані проти Covid-19 – і 1 листопада усі вакциновані патрульні поліцейські та дільничні офіцери поліції заступлять на службу зі спеціальними значками, пише "Українська правда".  


Джерело: голова Національної поліції Ігор Клименко в програмі "Право на владу", сайт Нацполіції, а також речниця НПУ Мар'яна Рева


Деталі: Речниця Нацполіції Мар'яна Рева уточнила "Українській правді", що на патрулювання виходитимуть не лише вакциновані поліцейські. За її словами, поліція не входить у перелік професій, де діють обмеження на роботу для невакцинованих. 


Клименко в ефірі каналу розповів, що процес вакцинації у відомстві розпочався ще у квітні. У той період померло 20 працівників поліції, ще сотні працівників перебували в реанімації: 


Пряма мова: "На сьогоднішній день хворіє 2200 поліцейських, але в реанімації людей практично немає. І, слава Богу, жодної смерті. Ми не наражаємо на небезпеку громадян і будемо вимагати у громадян, які переступили закон, відповідати перед законом".


Більше деталей: Зараз 4 тисяч працівників поліції мають на планшетах зчитувачі GR-кодів і можуть встановлювати "липові" сертифікати, розповів Клименко. 


Керівник поліції закликав українців вакцинуватися і повідомляти про факти продажу підробних сертифікатів  за номерами  0 800 505 170 або 102. 


Слідчі розпочали майже 870 кримінальних проваджень за фактами  шахрайства та підробки COVID-документації, 92% із них стосуються підробки документів. Більше 70 проваджень стосуються лікарів чи працівників медичних лабораторій.


623Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: