Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 29 жовтня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/10/29/u-kropivnitskomu-uchni-litseju-vivchali-pravila-bezpeki-zhittedijalnosti-razom-z-rjatuvalnikami-foto-.htm
новини, 29 жовтня 2021

У Кропивницькому учні ліцею вивчали правила безпеки життєдіяльності разом з рятувальниками (ФОТО)


Вже з наступного понеділка у навчальних закладах області розпочнеться тиждень знань безпечної життєдіяльності. Проте й сьогодні у закладах освіти проходять заходи, покликані навчити дітей та молодь відповідально ставитись до власного життя та питань безпеки. Зокрема фахівці Служби порятунку розробили для учнів різного віку сценарій цікавого заходу, в якому поєдналися гра, змагання, інтелектуальні вправи та руханка, повідомляє ГУ ДСНС України у Кіровоградській області.


Змагання «Безпека життєдіяльності» по суті є квестом, який так подобається сучасним дітям і підліткам, і надає можливість проявити свою ерудицію, кмітливість, спритність та паралельно набути найважливіших навиків поведінки та знань з безпечної життєдіяльності.


28 жовтня співробітники ГУ ДСНС України у Кіровоградській області  запропонували учням Кропивницького професійного ліцею позмагатись, детальніше познайомитись з професією рятувальника та поглибити свої знання з безпеки життєдіяльності. Під час квесту юнаки, розбившись на групи, пройшли 5 випробувань, які називаються станціями: «Рятувальна», «Перша допомога», «Спритний рятувальник», «Загадкова», «Пошукова». Майбутні робітники давали відповіді на питання тематичних загадок, імітували порятунок постраждалого у задимленому приміщенні, надавали першу допомогу «потерпілому», знаходили замасковані муляжі вибухонебезпечних предметів та виконували інші завдання. За сумою набраних балів організатори гри визначили та відзначили команду-переможницю.


               

286Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: