Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 29 жовтня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/10/29/u-kropivnitskomu-proponuvali-robotu-operatoram-komp-juternogo-naboru.htm
новини, 29 жовтня 2021

У Кропивницькому пропонували роботу операторам комп’ютерного набору


Днями в Кіровоградському міськрайонному центрі зайнятості на замовлення ТОВ «Фейсер» відбулися два міні-ярмарки вакансій за професією оператор комп’ютерного набору. Про це повідомив Л. Міщенко, провідний фахівець з питань зайнятості Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості


Участь у заході взяла менеджер з персоналу Вікторія Шостак, яка поінформувала присутніх про основні напрямки діяльності підприємства, специфіку роботи, режим та умови праці, рівень заробітної плати працівників та ознайомила з додатковими соціальними гарантіями.


«Основними обов’язками майбутніх працівників є обробка цифрових комп'ютерних даних в програмі розпізнавання облич, тому кандидати на посаду повинні мати високий рівень користування комп’ютером, володіти знаннями текстових редакторів, баз даних, а також працювати з електронною поштою та різними браузерами», – зазначила В. Шостак.


Крім того, представниця роботодавця наголосила на можливості проходження безробітними стажування безпосередньо на робочому місці. 


«Під час стажування кандидати на посаду зможуть набути необхідні навички,  опанувати специфіку роботи саме на майбутньому робочому місці», – зазначила менеджер з персоналу.


Учасники міні-ярмарків активно спілкувались з представником роботодавця, ставили запитання, на які отримали вичерпні відповіді. Найбільше шукачів роботи цікавили питання режиму роботи та рівня оплати праці. Роботодавець пропонує робочий графік з 08.00 до 17.00 та заробітну плату у розмірі 7500 грн.


У заходах взяли участь близько 20 осіб, 5 з них отримали направлення на працевлаштування.



297Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: