Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 29 жовтня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/10/29/kirovogradski-rjatuvalniki-prodovzhujut-provoditi-profilaktichnu-robotu-u-zhitlovomu-sektori.htm
новини, 29 жовтня 2021

Кіровоградські рятувальники продовжують проводити профілактичну роботу у житловому секторі


З початком опалювального сезону рятувальники Головного управління ДСНС України у Кіровоградській області та підпорядкованих підрозділів активізували профілактичну роботу, спрямовану на запобігання пожежам у житловому секторі та іншим надзвичайним подіям в осінньо-зимовий період.


29 жовтня працівники Олександрійського районного управління ГУ ДСНС в області провели роз’яснювальну роботу серед населення міст Олександрія, Світловодськ та селищ міського типу Онуфріївка й Петрове. Під час спілкування з жителями рятувальники наголосили на необхідності відповідального ставлення до власної безпеки та свого майна. Більшість пожеж стаються через нехтування громадянами правил експлуатації електропобутових приладів, опалювальних систем, несправність чи зношеність електромережі, куріння у ліжку, спалювання сміття на подвір’ї чи сухої рослинності поряд з житловими будівлями, недостатній контроль за дітьми. Усіх цих факторів, що спричиняють пожежі, могло б не бути, якби громадяни повсякчас пам’ятали і дотримувалися простих заходів безпеки. 


Крім того, фахівці Служби порятунку нагадали громадянам правила безпеки та алгоритм дій при виявленні боєприпасів часів минулих війн.


Листівки, які роздали рятувальники, допоможуть краще засвоїти правила безпеки в осінньо-зимовий період, повідомляє ГУ ДСНС України у Кіровоградській області.


                  

632Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: