Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 27 жовтня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/10/27/u-kropivnitskomu-proveli-mini-jarmarki-vakansii-dlja-buhgalteriv.htm
новини, 27 жовтня 2021

У Кропивницькому провели міні-ярмарки вакансій для бухгалтерів


Днями на замовлення Головного управління статистики в Кіровоградській області та фізичної особи-підприємця Гордієнка Я. В. у Кіровоградському міськрайонному центрі зайнятості відбулися міні-ярмарки вакансій з метою укомплектування вільних посад бухгалтера. Про це повідомила Наталія Старосадча, провідний фахівець відділу взаємодії з роботодавцями Кіровоградського  міськрайонного центру зайнятості.


Головне управління статистики на заході представляли заступник начальника Олена Нестеренко та начальник відділу управління персоналом Ольга Берестенко.


Презентуючи установу, О. Нестеренко ознайомила присутніх з основними напрямками діяльності, надала інформацію про умови праці, режим роботи, окреслила вимоги до претендентів на заміщення вакантної посади.


Ярослав Гордієнко поінформував присутніх про основні напрямки своєї діяльності (доставка питної води «Здорова вода») і запропонував потенційним працівникам роботу в молодому та динамічному колективі й заробітну плату до 10 000 гривень. 


У заходах взяли участь 20 безробітних громадян, які перебувають на обліку в центрі зайнятості та шукають роботу. 


Шукачі роботи активно спілкувались з представниками роботодавців, ставили запитання, на які отримали вичерпні відповіді. Більшість учасників заходу виявили зацікавленість і бажання відвідати роботодавців для детальнішого ознайомлення з робочим місцем та умовами праці і вирішення питання подальшого працевлаштування.


303Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: