Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 25 жовтня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/10/25/rjatuvalniki-nagadali-zhiteljam-pravila-pozhezhnoi-bezpeki-u-pobuti-foto-.htm
новини, 25 жовтня 2021

Рятувальники нагадали жителям правила пожежної безпеки у побуті (ФОТО)


25 жовтня працівники Кропивницького районного управління ГУ ДСНС в області провели профілактичне відпрацювання житлового сектору селищ міського типу Олександрівка й Устинівка та міста Знам’янка. Учасники відпрацювання поспілкувались з громадянами на тему безпеки у побуті. Зокрема, нагадали правила користуваня побутовими електричними та газовими приладами, відкритим вогнем, печами й грубами. Також наголосили на небезпеці експлуатації несправної елелектромережі, розповіли про негативні наслідки перевантаження електромережі, порадили не спалювати бур’яни, опале листя, сміття та стерню. Вагомим аргументом на користь суворого дотримання правил пожежної безпеки у повсякденногму житті служить той факт, що пожежі, які виникають у житловому секторі, найчастіше закінчуються трагічно. 


У розмові з жителями селищ та міста працівники Служби порятунку звертали увагу на необхідність турботи про безпеку дітей, оскільки через дитячі пустощі з вогнем також стається чимало займань. Крім того, людям пояснювали, яких правил безпеки необхідно суворо дотримуватись, щоб уникнути біди під час виявлення боєприпасів часів минулих війн, яких, на жаль, до цього часу ще чимало є на території Кіровоградщини. 


У ході розяснювальної роботи серед населення міста та селищ було розповсюджено застерігаючі листівки, повідомляє ГУ ДСНС України у Кіровоградській області.


               


498Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: