Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 5 серпня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/08/05/-dnipro-kirovograd-zavershue-rekonstruktsiju-pershoi-chergi-kanalizatsiinih-ochisnih-sporud-u-kropivnitskomu.htm
новини, 5 серпня 2021

"Дніпро-Кіровоград" завершує реконструкцію першої черги каналізаційних очисних споруд у Кропивницькому


Про це повідомив голова обласної ради, представник партії "Слуга Народу" Сергій Шульга, сьогодні 5 серпня.


«Тримаю на постійному контролі хід реконструкції об‘єктів обласного підприємства «Дніпро-Кіровоград». Нагадаю, такий масштабний обсяг робіт триває вперше за часи незалежності. Повністю осучаснюємо каналізаційні очисні та каналізаційні насосні споруди, водоочисні, систему мереж, а також систему автоматизації й диспетчеризації . Зараз ми плідно працюємо з виконавцями, щоб за місяць дати старт роботі першої черги каналізаційних очисних споруд в обласному центрі», – зазначив очільник обласної ради.


Сергій Шульга наголосив, осучаснення об‘єктів «Дніпро-Кіровоград» дасть можливість у перспективі зменшити тариф на воду для населення в регіоні.


«У контексті реконструкції ми говоримо: перше – про економію ресурсів, друге – про якість води, третє – а це чи не найголовніше – про перспективу зниження тарифів на воду для населення і четверте – про екологію», – додав голова обласної ради.


Нагадаємо, реконструкція відбувається коштом Світового банку. Кредит Кіровоградська область залучила у 2014 році в рамках реалізації Проєкту між Міністерством фінансів, Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлового комунального господарства України та НКРЕКП. Загальна сума – 47 мільйонів доларів. Наразі використали майже 29 мільйонів доларів, інформує сайт облради. 


735Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: