Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 4 серпня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/08/04/-ukrposhta-na-kolesah-na-novoukrainschini-z-javljatsja-peresuvni-viddilennja.htm
новини, 4 серпня 2021

«Укрпошта на колесах»: на Новоукраїнщині з’являться пересувні відділення


Днями у Новоукраїнській районній філії обласного центру зайнятості на замовлення Кіровоградської дирекції АТ «Укрпошта» відбувся міні-ярмарок вакансій, учасниками якого стали 23 особи з числа безробітних.


У рамках заходу представник роботодавця начальник Новоукраїнського відділення Кіровоградської дирекції АТ «Укрпошта» Оксана Рябенька поінформувала шукачів роботи про наявні вакансії. «Наше підприємство розвивається і водночас трансформує стаціонарну пошту на селі у новий формат. «Укрпошта на колесах» запроваджує пересувні відділення поштового зв’язку, завдяки яким жителі навіть найвіддаленіших і найменших населених пунктів зможуть отримати всі необхідні їм поштові, логістичні й фінансові послуги. Пересувні поштові відділення – це доступні послуги, сучасний сервіс та нові робочі місця. Нам потрібні начальники мобільних груп, листоноші та водії», – повідомила О. Рябенька.


Наголошувалось, що бригада пересувного відділення складатиметься з начальника відділення, листоноші бригади та водія автотранспортних засобів-супроводжувача. Начальник пересувного відділення може отримати від 8000-10925 грн, листоноша — від 5000-7475 грн, водій-супроводжувач — від 7500-10800 грн. Збільшити рівень заробітної плати дозволяє система бонусів та мотивації, які застосовуються на підприємстві.


Також О. Рябенька обумовила й вимоги роботодавця до працівників за кожною із заявлених вакансій. З кожним безробітним, хто зацікавився пропозицією роботодавця, провели індивідуальні співбесіди, а також заповнили анкети для подальшого вивчення індивідуальних якостей претендентів на заявлені вакансії та подальшого їхнього працевлаштування.


В. Бокало, начальник відділу взаємодії з роботодавцями Новоукраїнської районної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості зазначив, що слід зазначити, що міні-ярмарки вакансій залишаються дієвим інструментом у задоволенні потреб роботодавця під час вирішення питання оперативного укомплектування заявлених вакансій.



433Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: