Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 3 серпня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/08/03/u-kropivnitskomu-zorja-rozgromila-ingulets-.htm
новини, 3 серпня 2021

У Кропивницькому "Зоря" розгромила "Інгулець"


У другому турі української футбольної прем'єр-ліги сезону 2021-22 років футбольний клуб "Інгулець" з Петрового Кіровоградської області програв луганській "Зорі" з рахунком 1:5. Матч відбувся на стадіоні "Зірка" у Кропивницькому - повідомляє Суспільне.


Перші два м’ячі футболісти з Кіровоградської області пропустили протягом півтори хвилини. На 6-ій та 7-ій хвилинах першого тайму дублем відзначився півзахисник луганчан В’ячеслав Кочергін. Перший гол В’ячеслав забив ударом в дотик, підібравши після подачі з кутового, другий – після атаки, яка розпочалася після неточного паса голкіпера петрівчан Євгена Гальчука. Гольовий пас віддав Артем Громов.


Рахунок 0:2 протримався до завершення першого тайму матчу.


Після відновлення гри, на 51-ій хвилині матчу, В’ячеслав Кочергін оформив хет-трик, забивши з пасу Захеді Шахаба.


На 75-ій хвилині "Інгулець" скоротив відставання в рахунку. Гол після флангового прострілу Павла Полегенька забив нападник петрівчан Артем Сітало. Але вже на 83-ій хвилині бразильський легіонер луганчан Крістіан, який вийшов на заміну п’ятьма хвилинами раніше, відновив перевагу своєї команди у три м’ячі. Гольовий пас – на рахунку Сергія Булеци.


Остаточний рахунок матчу встановив ще один легіонер "Зорі", що вийшов на заміну у другому таймі, ганець Фрімпонг. Він забив на другій, компенсованій до другого тайму, хвилині, з’явившись на полі на 88-ій. Другий гольовий пас віддав Булеца.


Жовті картки у свій пасив записали гравці "Інгульця" Михайло Шишка та Артем Сітало і гравці команди гостей Віталій Вернидуб та Дмитро Хомченовський.


Нагадаємо: В першому турі чемпіонату петрівчани поступилися донецькому "Шахтарю" з рахунком 2:1, а "Зоря" з рахунком 0:1 програла другому представнику Кіровоградської області в прем'єр-лізі – футбольному клубу "Олександрія".

510Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: