Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 3 серпня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/08/03/u-kropivnitskomu-shukali-operatoriv-komp-juternogo-naboru.htm
новини, 3 серпня 2021

У Кропивницькому шукали операторів комп’ютерного набору


Днями в Кіровоградському міськрайонному центрі зайнятості на замовлення ТОВ «Фейсер» відбулися два міні-ярмарки вакансій за професією оператор комп’ютерного набору.


Участь у заході взяли начальник відділу кадрів підприємства Оксана Суріна та менеджер з персоналу Вікторія Шостак, які поінформували про основні напрямки діяльності підприємства, специфіку роботи, режим та умови праці, рівень заробітної плати працівників та ознайомили з додатковими соціальними гарантіями.


«Основними обов’язками майбутніх працівників буде обробка комп’ютерних даних, тому кандидати на посаду повинні мати високий рівень користування комп’ютером, володіти знаннями текстових редакторів баз даних, а також працювати з електронною поштою та різними браузерами», – зазначила О. Суріна.


Учасники міні-ярмарків активно спілкувались з роботодавцями, ставили запитання, на які отримали вичерпні відповіді. Найбільше присутніх на заході цікавили питання режиму роботи та рівня оплати праці. Роботодавці пропонують заробітну плату у розмірі 6000 грн.


Як зазначила Людмила Міщенко, провідний фахівець відділу взаємодії з роботодавцями Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості, у заходах взяли участь 23 особи, які перебувають на обліку в центрі зайнятості та шукають роботу, усі вони отримали направлення на працевлаштування.



601Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: