Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 3 серпня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/08/03/na-posadu-direktora-teatru-imeni-kropivnitskogo-pretendujut-dvoe-kandidativ-obiratimut-17-serpnja.htm
новини, 3 серпня 2021

На посаду директора театру імені Кропивницького претендують двоє кандидатів, обиратимуть 17 серпня


Директора театру ім. М.Л. Кропивницького визначатимуть 17 серпня. Відповідне рішення ухвалила конкурсна комісія (з обрання керівника) з проведення конкурсного відбору на зайняття посади директора-художнього керівника Кіровоградського академічного обласного українського музично-драматичного театру ім. М.Л.Кропивницького, інформує сайт облради. 


Членами комісії допущено двох претендентів до конкурсу - Євгенія Курмана та Ігоря Спінула, а також визначено наступну дату засідання - 17 серпня. До того часу претенденти мають підготувати до презентації план розвитку закладу на один і п’ять років.


Протягом цього періоду члени комісії мають обговорити звернення Національної спілки театральних діячів України щодо жеребкування по відбору кандидатур для включення до складу конкурсної комісії, яке, на їх думку, відбулося без дотримання принципів публічності.


Нагадаємо, на останньому засіданні комісії обласної ради з питань освіти, науки, культури, туризму, спорту, у справах сім'ї, молодіжної політики депутати вирішили рекомендувати голові обласної ради призупинити зазначений конкурс на заміщення вакантної посади до отримання відповідного юридично-правового висновку щодо питань, порушених Національною спілкою театральних діячів України.


506Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: