Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 26 липня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/07/26/vidsogodni-u-kropivnitskomu-zapratsjujut-3-kompleksi-avtomatichnoi-fiksatsii-porushen-pdr.htm
новини, 26 липня 2021

Відсьогодні у Кропивницькому запрацюють три комплекси автоматичної фіксації порушень ПДР


Сьогодні, 26 липня, з 12.00, у Кропивницькому запрацюють 3 комплекси автоматичної фіксації порушень ПДР. Камери, які фіксуватимуть перевищення швидкості, встановлено по вулиці Яновського, 65, у напрямку вулиці Ушакова; по вулиці Холодноярська, 196, у напрямку вулиці Короленка і по вулиці Полтавській, 40, у напрямку площі Дружби Народів, інформує сайт КМР. 


Як повідомив начальник управління з питань запобігання і виявлення корупції  Кропивницької міської ради Олександр Шишко, ці відеокомплекси пройшли процес налаштування, сертифікації в Кіровоградстандартметрології та підключені до єдиного центру обробки даних МВС, їх закупили в рамках програми “Безпечне місто” за кошти міського бюджету, а це майже 3 млн. грн.


Зазначені місця розташування камер автофіксації обрали через значну кількість виявлених на них порушень швидкісного режиму, які призводили до аварійних ситуацій та ДТП з тяжкими наслідками.


Варто зазначити також, що Кропивницький стане другим обласним центром після Києва, де запрацюють камери автофіксації.


582Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: