Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 26 липня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/07/26/kirovogradski-rjatuvalniki-nagolosili-gromadjanam-pravila-povedinki-na-vodi-foto-.htm
новини, 26 липня 2021

Кіровоградські рятувальники наголосили громадянам правила поведінки на воді (ФОТО)


На жаль, незважаючи на постійні заклики рятувальників дотримуватись правил поведінки на воді, статистика загиблих зростає. Фахівці Служби порятунку посилюють профілактичні заходи безпосередньо у популярних місцях відпочинку громадян біля водойм області. Щодня рятувальники відвідують береги річок, озер, ставків, щоб навчити людей, як вберегти себе та своїх дітей від нещасного випадку на воді, повідомляє ГУ ДСНС України у Кіровоградській області.


Так, 26 липня таку роботу провели знам’янські рятувальники. Зокрема вони наголосили на тому, що тонуть не лише ті, хто погано плаває, а навіть досвідчені плавці. Крім того, нещастя може статись і на березі, коли людина втрачає свідомість під час риболовлі чи просто відпочинку, падає у воду та тоне. Потрібно чітко розуміти свій стан і знати, що краще за поганого самопочуття не заходити у воду. Це стосується також людей напідпитку, які втрачають пильність і гинуть під час купання. Та надзвичайне занепокоєння викликають випадки загибелі дітей, які без нагляду дорослих перебувають у воді. Варто завжди пам’ятати, що вода вмить поглине дитину, якщо поряд не буде дорослого. З дітьми потрібно заходити у воду у бути весь час поряд!


Інші правила безпеки викладені в інформаційних листівках, що рятувальники роздають під час профілактичних заходів.


            


423Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: