Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 10 травня, 16:59
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/05/10/u-kropivnitskomu-vodopostachannja-povnistju-vidnovljat-do-kintsja-sogodnishnogo-dnja.htm
новини, 10 травня, 16:59

У Кропивницькому водопостачання повністю відновлять до кінця сьогоднішнього дня


Водопостачання у всіх мікрорайонах Кропивницького повністю відновиться надвечір сьогодні, 10 травня. У цьому запевнила директорка міського водопровідно-каналізаційного підприємства Валентина Давидчук.


- Внаслідок ракетного удару, якого росія завдала 08 травня, на території Кіровоградської області були пошкоджені енергетичні об’єкти, пошкоджені лінії електропередач. Через це без електропостачання залишилися деякі об’єкти ОКВП «Дніпро-Кіровоград». Енергетики доклали неймовірних зусиль, щоб відновити електропостачання, але водопостачання на місто певний час було обмежене. - повідомила Валентина Давидчук. - Мережі наповнювали поступово, щоб уникнути поривів. Вчора надвечір відновили водопостачання спальних мікрорайонів і Новомиколаївки, ті мікрорайони, які були на місцевих джерелах також були з водою. Сьогодні зранку отримали воду і решта мікрорайонів міста, вода не дійшла тільки на верхні поверхи багатоповерхівок, насосне обладнання не можемо запустити через недостатню потужність тиску


Директорка підприємства запевнила, що сьогодні довечора водопостачання буде відновлено в усьому місті. Проблемним лишається мікрорайон заводу “Сигмент”, зокрема вулиця Героїв Маріуполя, бо ця вулиця знаходиться на високій відмітці і для відновлення водопостачання необхідно більше часу. 


- Хочу відмітити, що не зважаючи на важкі умови праці, люди працювали цілодобово і сумлінно і виконали роботу якісно, поривів на мережах не сталося. Також хочу подякувати кропивничанам, які з розумінням поставилися до ситуації, і зробили запаси води, - наголосила Валентина Давидчук.

https://www.facebook.com/krrada.official


988Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: