Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 10 травня, 16:27
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/05/10/u-kropivnitskomu-viiskovosluzhbovets-iz-poltavi-predstaviv-svoi-knizhki-pro-viinu.htm
новини, 10 травня, 16:27

У Кропивницькому військовослужбовець із Полтави представив свої книжки про війну


Письменник, фотохудожник та військовослужбовець із Полтави Віталій Запека представив у Кропивницькому в обласній бібліотеці для юнацтва імені Євгена Маланюка свої книжки про війну та історії для дітей, видані напередодні та після повномасштабного вторгнення. Майже всі описані історії мають життєві підґрунтя.


Презентація відбулась за підтримки Центральноукраїнського обласного краєзнавчого музею.


Віталій Запека на війні з 2015 року. До служби в АТО він був одним із найбільш рейтингових фотохудожників України, тож і у військо взяв із собою фотоапарат. 


«Коли я виставляв знімки зі Сходу на своїх сторінках у соціальних мережах, читачі просили поділитися описом того, що я бачу, – розповів Віталій Запека. – Так з’явились тексти з фотографіями. Поступово почали з’явилися тексти без фотографій – нариси та оповідання». 


Серед книжок, які автор представив у нашому місті, окремо виділяються дитячі історії «Полінка» і «Полінка в країні Дурниць». 


Докладніше https://oblrada.kr.ua/event/100520241614

https://t.me/oblrada_kr/6336

         

783Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: