Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 23 липня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/07/23/u-kropivnitskomu-bezrobitnim-proponuvali-vakansii-buhgalteriv.htm
новини, 23 липня 2021

У Кропивницькому безробітним пропонували вакансії бухгалтерів


Бухгалтер та головний бухгалтер – вакансії, які пропонували кропивничанам на ярмарку вакансій, що відбувся днями у приміщенні Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості.


Таких фахівців потребують КЗ «Кіровоградське обласне бюро МСЕ» Кіровоградської обласної ради, ТОВ «КІЗ «Лезо» та  Кіровоградська дирекція ПАТ «Українська пожежно-страхова компанія».


Представники роботодавців ознайомили присутніх з основними напрямками діяльності установ, надали інформацію про режим роботи, умови оплати праці, специфіку виконання робіт, рівень заробітної плати та соціальний пакет, яким забезпечені працівники підприємств.


Одразу після обговорення основних питань відбувся активний діалог шукачів роботи  та роботодавців: безробітні ставили запитання, пов’язані з працевлаштуванням, на які отримали вичерпні відповіді.


Як повідомила Оксана Демченко, заступник начальника відділу взаємодії з роботодавцями Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості, у заході взяли участь близько 20 осіб, які перебувають на обліку в центрі зайнятості та шукають роботу, а також відповідають вимогам роботодавців. Тих, хто  зацікавився запропонованою роботою, було запрошено на підприємства для ознайомлення з умовами роботи безпосередньо на робочих місцях, а також вирішення питання подальшого працевлаштування.


У свою чергу, фахівці міськрайонного центру зайнятості поінформували присутніх про стан місцевого ринку праці, попит і пропозицію робочої сили та послуги, що надає служба зайнятості безробітним і роботодавцям. Особливу увагу звернули на можливість проходження безробітними професійного навчання за сприяння служби зайнятості, у т.ч. під замовлення роботодавців.



603Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: