Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 29 квітня, 12:13
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/04/29/u-kirovogradskii-oblasti-za-dobu-rjatuvalniki-likviduvali-sim-pozhezh-na-vidkritih-teritorijah.htm
новини, 29 квітня, 12:13

У Кіровоградській області за добу рятувальники ліквідували сім пожеж на відкритих територіях


Впродовж доби, що минула, рятувальники 7 разів залучались на гасіння пожеж сухостою та сміття на відкритій місцевості, повідомляє ГУ ДСНС України у Кіровоградській області.


Підрозділи ДСНС Кропивницького району ліквідували 4 пожежі на відкритих територіях: у м. Кропивницький на вул. Автолюбителів - 10 м2 сміття та на вул. Г. Сковороди  -  20 м2 сухої трави й сміття, у с. Голикове Олександрівської СТГ - 200 м2 сухої трави, біля с. Червоний Кут Великосеверинівської СТГ - 500 м2 сухої трави та очерету.


Двічі виїжджали на гасіння аналогічних займань рятувальники олександрійських пожежно-рятувальних підрозділів: смт Петрове Петрівської СТГ - 10 м2 сміття та  м. Світловодськ Світловодської МТГ - 12 м2 сухої трави.


У с. Шепилове Голованівської СТГ Голованівського району  ліквідовано пожежу 4 м3 дров на відкритій території.


Шановні громадяни!


Служба порятунку вкотре закликає не вдаватися до такої нищівної практики та не спалювати сухостій і сміття на відкритих ділянках населених пунктів та поза їх межами. В такий спосіб ви завдаєте непоправної шкоди довкіллю. І за це доведеться відповідати в межах адміністративного та кримінального законодавства України.


         

711Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: