Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 23 липня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/07/23/poshtovim-viddilennjam-kirovogradschini-potribni-listonoshi.htm
новини, 23 липня 2021

Поштовим відділенням Кіровоградщини потрібні листоноші


За інформацією обласного центру зайнятості, роботодавці Кіровоградщини офіційно зареєстрували потребу у листоношах (поштарях), повідомляє відділ організації надання послуг роботодавцям Кіровоградського обласного центру зайнятості. 


Станом на 23 липня у базі вакансій Кіровоградського обласного центру зайнятості зареєстровано 1524 вакантні посади. Наразі поштовим відділенням  області потрібно 24 листоноші:


Працівники за такою професією затребувані у Новоукраїнському, Долинському, Бобринецькому, Маловисківському, Компаніївському районах та в містах Кропивницький, Олександрія, Знам’янка.


Роботодавці області готові платити листоношам від 3000 до 7050 гривень. Таку заробітну плату вказують роботодавці під час подання вакансій до центрів зайнятості Кіровоградщини. Різниця в зарплатні пояснюється вимогами до кваліфікаційного рівня,  категорії працівника, стажу роботи тощо.


Якщо Вас зацікавили вказані вакансії, за більш детальною інформацією звертайтеся до міськрайонних центрів зайнятості, районних та міськрайонних філій Кіровоградського обласного центру зайнятості.



641Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: