Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 15 липня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/07/15/znam-janchan-zaproshuvali-na-sluzhbu-do-zsu.htm
новини, 15 липня 2021

Знам’янчан запрошували на службу до ЗСУ



Днями представники Знам’янського об’єднаного міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки разом з фахівцями міськрайонної філії обласного центру зайнятості провели спільний інформаційний захід для незайнятих громадян, які виявили зацікавленість щодо проходження військової служби в лавах Збройних Сил України - повідомляє Л. Базюк, провідний фахівець відділу активної підтримки безробітних Знам’янської міськрайонної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості.


Присутні були ознайомлені з нормами чинного законодавства, що регулюють питання проходження військової служби в Збройних Силах України за контрактом. Отримали вичерпну інформацію щодо відбору громадян на військову службу, умов прийому та проходження громадянами України військової служби, їхніми правами та обов’язками, основними вимогами до кандидата на військову службу за контрактом. 


Незайнятим громадянам наголосили, що служба в Збройних Силах України – це альтернатива безробіттю, стабільний дохід та впевненість у завтрашньому дні.


Всі, кого зацікавили пропозиції військових, мали можливість особисто поспілкуватися з представниками територіального центру та детально ознайомитися з умовами контракту, розмірами грошового забезпечення і отримати відповіді на всі запитання. 


Крім цього, учасники заходу отримали актуальну інформацію про стан місцевого ринку праці, соціальні послуги, що надає служба зайнятості різним категоріям громадян. Їм надавалися індивідуальні консультації щодо порядку перебування на обліку в службі зайнятості у випадку призову на військову службу тощо.



450Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: