Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 15 липня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/07/15/v-odnii-z-bibliotek-kropivnitskogo-vidulas-futbolna-vechirka.htm
новини, 15 липня 2021

В одній з бібліотек Кропивницького відулась футбольна вечірка


З 11 червня по 11 липня був період, коли кожен затятий, і не дуже, фанат футболу засідав перед телевізором і вмикав Євро-2020. За цим чемпіонатом спостерігав увесь світ. Після вихідних до нашої бібліотеки-філії №8 завітали учасники клубу за інтересами «FORWARD» зі своїми дружинами.


У читальній залі було шумно та галасно! Адже  чоловіки емоційно ділилися враженнями  про результати Чемпіонату Європи з футболу.Один з учасників розповів, що, перш за все, вболіває за Україну, але йому подобається й команда французів.


Також  гості обговорили змагання кращих збірних континенту, шлях збірної України  на чемпіонаті. Переглянули епізоди матчів, які їм найбільше сподобалися.


Наприкінці зробили висновок,  що Євро було варте того, щоб  дивитися, тому що цей чемпіонат забезпечує популяризацію футболу, особливо клубного. Люди починають цікавитись ним, і це рухає футбол вперед.


444Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: